torstai 25. helmikuuta 2010

Aikaansaamatonta

Ää, taas on tosi vähän ehtiny kotona tokoilla. Tuntuu ettei vaan ehi, mutta varsinkin tekniikkatreeniä mahtuis ja olis helppo tehä sisällä, että se siitä selittelystä.

Sunnuntaina Sissi ei päässyt agilityyn, niin Git pääsi sijaiseksi. Takana oli oikeen pyöritystä ja ongelmana oli saada koira oikeaan putkeen (2 U:ta vierekkäin). Joo, tais olla vähän lottoamismeininkiä. Sen jälkeen tauko, käytiin kipittelee ulkona ja varsinaiselle radalle. Tarkotus oli tehdä rata muunneltuna, että kepit jäi välistä. Jii oli kuitenkin tosi outo, kiersi hyppyjä, väisti, yritti pois radalta yms. Enpä sitten voinu tajuta et mikä sillä on ni se tuotti mukavat scheisset, niinku se oli syöny jonkun kepin :o jäipä treenailu vähän lyhyeen.

Maanantaina oltiin Orimattilassa, ensin Otto & Netta naksutinkurssilla ja sitten Giten toko. Naksukurssilla harjoteltiin ryömimistä kosketuskepin avulla, kahden merkkitötsän väliin hakeutumista (ruutu) ja tötsän kiertämistä (liittyy kepit vasemmalta puolelta ohjaten).
Alkuun molemmat oli vähän liian innokkaita ryömimisessä ja pomppas aina ylös, mutta se alkoi sitten sujumaan. Merkkien väliin hakeutuminen meni Netalla hyvin, se keskitty ja oli suorastaan älykäs! Otto seuras enemmän vaan ohjaaja, eikä ollut kovin oma-alotteinen. Merkin kierto meni hyvin, mutta sinä käytettiin apuna vähän vartalo-ohjausta. Ens kerralla varmaan tehdään keppien kanssa.

Giten kanssa liikkeestä maahan ja seiso edelleen ihan vaiheessa, pitäs varmaan oikeesti treenata... Paikallamakuu ok, välimatka pidempi, reilu 2 min ja 3-4 välipalkkausta. Luoksepäästävyys hyvä.
Hyppy otettiin kerran, irtos hyvin ja heitin suoraan palkaksi patukan.
Luoksetulo muuten hyvä, mutta eteen istuminen kaipaa vahvistusta.
Seuraaminen (pieni kaavio, käsiohjausta apuna kulmissa & perusasennoissa) oli hirveen tönkköä. Jii suunnilleen kyyryssä kipittää, et ihan rento meininki ja sillee.
Noutoa mietittiin ja päädyttiin, että jatkan pakkonoudolla.

Tiistaina oltiin agihallilla. Siellä oli sama rata ku sunnuntaina niin tehtiin sitä. Tein kaikkien kanssa agia, ja kaikilla hurjat mini aidat. Netta oli suorastaan vauhdikas ja innokas :) Se alkaa myös olla tajunnu kepit. Lopuksi vähän tokoilua, pari kauko istumaan nousua, liikkeestä maahan ja pieni pätkä seuraamista, hyvä.
Otto oli myös ihmeen innokas, pussin se menee mutta putkea ei :D Kepit suju silläkin oikeen vauhdikkaasti pulsuksi.

Giten kanssa meni hyvin, kerrostaminen suju, mutta mä en osannu työntää sitä yhdelle aidalle kun vekkaus oli aina myöhässä, valssi suju samaan kohtaan paremmin. Netan kanssa oli tosin myöskin tökkimistä samassa kohdassa.
Pari kertaa tehtiin puomi & keinu, jännää. Lopuksi tehtiin vielä rataa eri järjestyksessä, kun Jii tuntu oppineen sen jo ulkoa. Alkuun se meinasi kaahata 'kyllä mä tiedän', mutta meni se kuulo sitten päälle.

Ei kommentteja: