tiistai 1. joulukuuta 2009

Ja vaihteeks aksaa ja tokoo



Vihdoin saatiin otettua Giten 9kk kuvat, ehkä niistä jotain selvää saa.. Jiin ruokamäärää on myös pienennetty, nyt se saa 450g päivässä eli 3% 15 kilosta. Omaan silmään se ei nyt tällä hetkellä liian runsas ole, mutten nyt laihaksikaan sanois :D
Sunnuntainakin tuli kivasti vietettyä aikaa agihallilla, päivä oli koulutusohjaajakurssin käytännön harjottelua ja illalla omat treenit. Treeneissä tehtiin kahta pienempää juttua: irtoamista ja keppien kulmia. Irtoamista aita+aita+U-putki+aita+aita. Sissi irtosi ja haki putkea hyvin, jos jätin sen esteen taakse ja menin metrin edelle. Jos lähdettiin samalta viivalta, niin se pysy sivulla. Ei oikeen keksitty mitään selkeää syytä tähän, musta tuntu et painoin sitä katseella jotenkin taakse :D Keppien kulmia tehtiin molemmilta puolilta, kivasti suju.
Giten kanssa jäätiin tunnin jälkeen tekemään irtoamisrataa. Ja sehän irtosi. Pystyin lähettämään sen tosi kaukaa ja ehdin vastaanottamaan aitojen taakse. Tehtiin sitä pari kertaa molemmilta puolilta.
Sen jälkeen samalla radalla käänsinkin sen putken sijaan aidalle, sekin sujui. Ennemmin käänsin sitä liian tiukasti ja se ei "hypännytkään" toista aitaa.
Lopuksi tehtiin vielä rinnakkaisilla aidoilla välistäveto, niin että työnsin sen toiselle aidalle. Selkeetä selostusta joo, mutta tää oli viikko sitten ongelma.

Maanantaina ei olisi ollutkaan tokoa, mutta me ei muistettu sitä ja mentiin paikalle. Pari muuta ryhmäläistä eksyi myös sinne niin treenattiin sitten keskenään, kun satuttiin pääsemään sisällekin. Äiti teki Jiin kanssa, niin mä otin Netan.
Netan kanssa perus takapalkkajuttuja, homma alkaa selvästi olla paremmin sisäistynyt. Jäävät ja luoksetulon pysäytys ok. Paikallamakuu reilu min ryhmässä, menin huoneesta ulos, vähän pää pyöri mut muuten ok.
Hyppyäkin saatiin tehtyä, pitäs saada ALOn 'käyttäytymiskaava' vaan rikottua. Lähinnä ongelma on, että Netta jää liian lähelle.
Kaukoissa istumaan nousu suju hyvin, matka saatu lähes 5 metriin.

Git teki perusjuttuja risroreipas meningillä taasen 8)

Kotona oon naksutellu Giten takajalkoja kosketusalustalle noin viikon ajan, yritys hyvää ja oikeansuuntaista, mutta valaistumista odotellaan :D
Äitillä on hirvee valitus, että pitäs nouto saada kuntoon rullaa varten. Mä muka priorisoin opetettavia asioita väärin, ei oo mahdollista.

Ei kommentteja: