lauantai 10. lokakuuta 2009

ja aina vaan jälkeä

Perjantain peko-treeni Jokimaalla oli taas meidän osalta jälkipainotteinen. Noora teki Otolle lyhyen makkarajäljen, jossa oli kolme rasiaa. Nyt Otto oli aluksi vähän hahhuillut, mutta keskittynyt sitten jäljestämään täysi veto päällä ;)

Netalle tein noin 300 metrin jäljen, kaksi kulmaa ja neljä rasiaa. Odotimme pimeän ennen jäljen ajoa. Nyt nosti jäljen hyvin ja eteni muutenkin hienosti. Rasiat meinasi vaan olla hiukka hankalia - ehkä kansi on liian tiivis - sillä välillä suunnilleen seisoi rasian päällä, eikä silti 'huomannut' sitä. Suunnittelimme, että seuraavalla kerralla laitamme jäljelle sekä rasioita että esineitä, sillä maahanmeno tuntuu nyt olevan rasioilla ymmärretty ja sitä voisi ruveta siirtämään muille esineille ilmaisumuodoksi.

Giten kanssa yritämme edelleen vaan vahvistaa haukkua. Teimme laajan makkararingin tapaista haukutusrinkiä, palkkana makkararasia. Aluksi haukku oli pätkivää ja koira varuillaan, mutta treenin edetessä lämpeni pikkuhiljaa. Seuraavalla kerralla voisi kokeilla taas, että osalla ukoista - ainakin tutuimmilla - olisi lelupalkka.

Tänään koirien aktivoinnit jäi vähiin muilta kiireiltä. Ainoa harjoitteeksi katsottava oli illalla pimeän tullen kävelylenkki Giten kanssa keskustassa. Kyllä se aika skarppina seurasi meluavaa nuorisoa. Pitäisi kai enemmänkin harrastaa sen kanssa kaupunki-iltoja, jotta osaisi rentoutua...

Ei kommentteja: