tiistai 15. syyskuuta 2009

Minäminäminä juokseejuokseejuoksee

Sintti eksyi eilen treenaamaan agilitya ryhmässä. Olin ensin Sissin kanssa treenaamassa ja ajateltiin jäädä sen jälkeen hallille keskenään. Mutta hallilla jatkuikin vielä yksi ryhmä ja yhden koiran ollessa poissa jäätiin siihen.
Tehtiin lyhyitä ratoja juoksemalla kerran läpi, eikä jääty toistamaan mitään kohtaa. Puolet tein Netan kanssa, kun radalla oli Gitelle vielä opettamattomia esteitä.

Giten kanssa aita + suora putki ja heitin palkan. Muuten se meinaa singota jalkoihin et "mitä nyt mitä nyt!!". Lähdössä se pysy hyvin. Tullut tavaksi, että nostan sen lähtöpaikalle ja se kyttää kyyryssä lupaa :D Ja luvan saatua menee vähintään täysiä, mutta väittäisin että tällä hetkellä ainakin seuraa jälkeenjäänyttä ohjausta. Leikkiminenkin on tossa vireessä ihan erilaista kuin kotona. Siihen on kyllä Sintissä tosi tyytyväinen, että se keskittyy täysillä tekemiseen, muut koirat on ihan ilmaa.

Toisella radalla putkesta tultua tiukka käännös aidalla ja valssi. Rima tippui, mutta kääntyi tiukasti. Sen jälkeen 3 aitaa suoraa, se tajusi käskytyksestä että pitäisi irrota, muttei ymmärtänyt minne.

Netalla kaksi noin 10 esteen rataa, sen verran helppoja että puhtaasti. Ensimmäinen meni sujuvammin, olisi voinut irrota paremmin.
Toisella mä meinasin unohdella rataa ja takanaleikkaus & persjättö ei ollut ihan sujuvaa. Mutta sillä oli intoa, rimoja laskiessa hyppi itsekseen maxi aitoja :o Loisto vauhti Pena!

Ei kommentteja: