lauantai 5. syyskuuta 2009

Kekeke

Giten uus lemppari on kepit :D Pihalle on saatu vihdoin istutettua 6 kepin sarja ja viriteltyä verkot. Lisäksi keksin rakentaa vanerilevystä alastulokontaktin. Tällä viikolla ei ole ollut ihmeempää ohjelmaa, niin on keskitytty takapiha-agilityyn ja tokoon.

Noutokapulana toimi ensin harjanvarren pätkä, ongelmana oli että Gitte saattoi nostaa sitä päästä. Vaihdoin normaaliin kapulaan ja nyt ollaan siinä vaiheessa, että se nostaa sitä pari senttiä maasta.
Kaukoja on aloitettu myös harjotella, maasta istumaan nousemista.

Keppien hakemiseen eri kulmista ja eri ohjaustyyleillä olisi tarkotus agilityn osalta keskittyä. Lisäksi on treenailtu kääntymistä, vasemmalla ohjaus on vaan paljon vaikeempaa :DD

Netan kanssa muisteltiin yksi päivä toko juttuja ja eilen oltiin Pekka Korrin koulutuksessa. Ensin oli luento motivoinnista & vireestä. Sen jälkeen käytäntöä: Netan kanssa tehtiin kolme liikettä takapalkalla mahdollisimman kokeenomaisesti. Teknisesti kamalaa, mutta se ilahtui kehuista! Jesjesjes! Muutenkin se oli tosi innoissaan treenaamisesta.
Lopuksi jäi hetki aikaa ja päästiin Giten kanssa 'treenailemaan'. Se oli vapaana ja klikkailin seuraamisesta. Lopuksi leikittiin kahdella lelulla. Se keskittyi tosi hyvin, eikä välittänyt yhtään vaikka vieressä oli muita koiria ja halli oli vieras.

Tänään käytiin tekämässä huomisen mejä-kokeen korvaava jälki. Otto ja Gitte oli mukana ja odotellessa treenailtiin. Oton kanssa takapalkalla liikkeestä maahan + hetken paikallolo, luoksetulo + pysäytys ja kakeja. Alkuun se teki normaalisti, sitten sen keskittymiskyky taas katosi. Leikkimäänkin se innostui aluksi kunnolla, mutta sitten kiinnostus lopahti.
Niin, ja se rapsutti poskeansa ja vinkui. Tutkin sitten sen suuta ja siltä taitaa olla taas hampaasta (premolaari) lähtenyt pala. Toisen puolen hammas oli kuitenkin samanlainen, mutta verrattuna Giten hampaisiin siltä olisi lohjennut pala.

Giten kanssa tehtiin alkuun kapulan nostoa, se äänteli vähän. Turhautumista, kun ei vielä tiedä mitä haen? Naksuttelin taas vähän seuraamisen hakemisesta.
Lisäksi otettiin luoksetulo niin, että jätettiin takapalkka. Toisella toistolla pyysin sen vielä maahan ennen vapautusta, kun se näytti ennakoivalta.
Myöhemmin vielä leikittiin, heittelin lelua ja se nouti. Loisto sintti!

EDIT Ainiin, oltiinhan me vierailemassa torstai-ryhmän pekotreeneissä. Oltiin kaupungin varikolla. Gitelle kolme maalimiestä yksitellen, näki lähdön muttei tarkemmin. Joutui siis hakemaan ja hakikin tosi hyvin! Näyttää ainakin siltä, että se käyttää myös nenää. Ensimmäisellä sai palkan heti, muita haukkui pari kertaa. Kaksi ekaa ruokapalkalla, kolmas leikki.
Netalle myös kolme maalimiestä, ensimmäinen oli puskassa, Netta oli mennyt ohi ja mm pyysi takaisin ja Netta haukkui? Toisella parempi, rasia oli maalimiehellä esillä niin näytti siltä, että se enemmän odotti palkkaa. Ohjaaja edotti jos käytös johtui liian helpoista piiloista, kolmas meni roskikseen sisään ovi ihan vähän rakosellaan. Netta joutui tekemään oikesti töitä, pyöri roskiksen ympärillä ja mä olin n.20m päässä. Pari kertaa vilkas mua, mutta teki hyvin itsenäisesti. Sai oven auki ja meni sisään, mm antoi palkan vahingossa suoraan..

Ei kommentteja: