maanantai 31. elokuuta 2009

Yksityisopetusta 8)

Eilen oltiin agihallilla yhdessä Kirsin, Markon ja Eevin kanssa. Oli tosi kiva päästä näkemään miten Kirsi ja Eevi ovat treenanneet ja saada ideaa omaan tekemiseen: Kiitos Kirsi!
Tehtiin ensin irtoamista kolmella esteellä ja sitten kääntämistä toisen aidan jälkeen. Git kääntyi joka kerta, vaikkakin vähän löysästi. Mä oon lähinnä ite hukassa :D
Heti putken jälkeen kääntymistä pitää myös treenailla, nyt Sintti on mennyt putkea taas hyvin. Satunnaisesti namukuppia päässä.
Lisäksi tehtiin parin kolmen esteen sarjaa, mikä onnistui yllättävän hyvin! Voitaisiin jo parin esteen 'rataa' treenailla :) Sylkkäri onnistui jotenkin, muuten olen vasta tosi vähän liittänyt ohjauskuvioita esteisiin.
Saatiin myös ideaa kontakteille. Nyt taas selvempi visio miten tehdään eli ei sittenkään liitetä kosketusalustaa.
Lopuksi laskettiin koirat ulkona juoksemaan vapaasti. Gitte räksytti alkuun taas kohtuullisesti ja Netta bongas yhdessä välissä jäniksen, loistokasta neidit :D

Silloin pentunäyttelyssä oli puhetta, että voitaisiin seuraavat treffit vaikka järkätä agilityn merkeissä..?

20 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Oli puhetta agitreffeistä Lahden suunnalla :) Tokoakin toki voidaan harkita. Pitäisi vain keksiä vapaa viikonloppu, joko la tai su. On näyttelyä, kisaa ja reissua aika lailla.

Pitäisikö laatia päivämäärälistaa?

Sari kirjoitti...

Suosittelen päivämäärälistaa, tuppaa tuo kalenteri täyttymään aina pikkuhiljaa. Mistähän kuusta me puhutaan? ;D Meillä ei näyttelyitä ja kokeita ole, eikä muutenkaan hirveitä varauksia vielä syyskuun loppuun/lokakuulle.
Itse kannatan lauantaita, koska meillä on hakutreenit sunnuntaisin lokakuun loppuun asti, mutta toki me tullaan, jos sunnuntai on ainoa päivä mikä sopii suurimmalle osalle.

Linda kirjoitti...

Ehdotelkaa nyt jotain niin pääsee sitten kertomaan sopiiko vaiko ei. Lahti on hyvä paikka treffata niin ei ole niin väliä mistä sinne tulee jos sattuu taas olemaan reissussa :)

Josefiina kirjoitti...

Ootko sinä BRIDO?
Ei hitsi, en tiennykkään kolmannesta koirasta ja mitä kaikkea te ootte tehneet! Kauankohan siitä on kun viimeksi teistä kuulin.. silloin ku NEtta oli pentu?
t. HCstä...

Tuija kirjoitti...

Meille sopivia päiviä olisi su 20.9, su 27.9, la 3.10, su 4.10, su 18.10. Löytyykö näistä muille sopivaa? Vai katsotaanko kalentereita eteenpäin: lokakuun lopusta alkaa jo löytyä paremmin tilaa...

Sari kirjoitti...

Mun suosikki la 3.10.
Heti unohdin yhden varauksen, tuo 18.10 on vähän nihkee, kun meillä on sillon edellisenä yönä pimeekokeen järjestys, niin ei ehkä jaksa heti aamulla lähteä liikenteeseen.
Periaatteessa muut käy - näillänäkymin.

Maija kirjoitti...

Kalenteri on kotona mutta 20.9. kenties oman seuran agikurssi, 3.10Riihimäen agikisat ja 4.10 Kotkan pentunäyttely.

Palaan noihin vapaisiin iltasella kotoa käsin.

Henni kirjoitti...

Kiitos onnitteluista! :)

Kai mä muuten saisin linkittää tän teidän blogin meidän blogin linkkilistaan, kun muuten unohdan koko ajan käydä täällä lukemassa teidän kuulumisia? :D

Maija kirjoitti...

27.9. & 18.10. vapaita toistaiseksi. Sunnuntaita molemmat. Lokakuussa on agikisoja abt joka viikonloppu, mutta ainoa tällä hetkellä buukattu on 24.-25.10.

Tuija kirjoitti...

Hyvin nämä menee ristiin ;) mun suosikki näistä olisi nyt 18.10. sillä Netta on menossa pimeän jälkikokeeseen 26.9. - mutta toki se seuraava sunnuntai edelleen käy myös. Pitäisikö vielä muiden kalentereita kysellä?

Henni kirjoitti...

Jee, kiva! :D Sit mä ehkä muistan käydä täällä vähän useemmin lukemassa teidän kuulumisia! :)

Meillä opeteltiin kepit ensin ilman verkkoja, ja vasta nyt parina viime kerralla ollaan käytetty verkkoja. Meillä kun oli ongelmana vähän se, että jos olin itse liian edessä/takana, toi koira pomppas sieltä välittömästi pois. Mitään valsseja ym. ei voinut kuvitellakaan mihinkään :D Nyt kun on ollut verkot niin oon ite pystynyt liikkumaan ihan eri tavalla, ja totuttaan Kiiaa siihen että meidän ei tartte kulkee niitä keppejä vierekkäin :)

Linda kirjoitti...

Joo hyvin menee tosiaan ristiin. Mulle sattuis ainakin su 20.9, 26.-27.9, 10.-11.10 ja la 17.10. Tuo su 18.10 tarvitsee vielä selvittää.

Anonyymi kirjoitti...

Meille sopisi parhaiten joko la 17.10. tai su 18.10. Muuten lokakuu on aika täysi.

Naxella on tällä viikolla alkanut "minä kiskon ja riekun kausi" ja nyt täytyy keksiä sille säntillistä ja kurinalaista puuhaa. On varmaan aloitettava kunnon tokoharjoitukset agilityn lisäksi.

Marika ja Naxe

Anonyymi kirjoitti...

26. ja 27.9. käyvät myös meille tuon lokakuun viikonlopun lisäksi :)
Marika ja Naxe

Sari kirjoitti...

Eikö tuo 27.9. näyttäs käyvän kaikille jo vastanneille?

Maija kirjoitti...

Juu käy, paitsi Jannalle & Kexille. Mutta heillä on kalenterit buukattuna pitkälle ja agility ei itseasiassa kuulu edes lajivalikoimaan. Olisivat mieluusti tulleet toki tapaamaan mutta ollaan mietitty haku/jäljestyspäivää heillä pidettäväksi sitten keväälle. Siellä riittää maastoa. Eli voidaan pitää tämä syyskokous ilman Jannaa ja Kexiä. Jäljestykseen voin kysellä ihan jonkun kouluttajan (kohtuuhinnalla) paikalle jos on kiinnostusta. Pk-jäljelle oletettavasti. Ja paimennustakin pitäisi mennä kokeilemaan ;)

Sovitaanko 27.9. näillä puheilla?

Tuija kirjoitti...

Jospa me tässä välissä päivämääräsäätöä kysytään, onko halli vapaana 27.9. Vuokra on siis 25 e tunti. Pari tuntia olisi varmaan tarpeen...

Cirsium kirjoitti...

Saisikos tällaiset tätikoiratkin osallistua tapahtumaan? ;)

Linda kirjoitti...

Mun puolesta saa, mä siitä Maijalle jo sanoinkin. Kunhan nyt saatais se päivämäärä sovittua. Ja mahdollisesti gööttilapsia on tulossa paikalle pari, katsotaan. Koiramäärä kun jäänee silti kohtuulliseksi, kun nuorisosta ja lyhyistä harjoituksista kuitenkin puhutaan.

Maija kirjoitti...

Odotellaan että saadaan päivä & kloaika varmistettua. Kulut sitten vaikkapa jakoon osallistujien kesken. Parissa tunnissa saan juoksutettua kaikilta jalat alta :P

Tätikoirakin saa tulla. Voitte näyttää pienemmille sitten mallia ;)