keskiviikko 19. elokuuta 2009

Neidit harrastelee

Viime aikoina taas kirjoittelu jäänyt.. Viime viikonloppuna treenattiin Giten kanssa hakua. Pihapiirissä, perusjuttua. Ilmasu parantui koko ajan, palkkasin enemmän leikillä kun se tuntui paremmalta. Yritettiin myös ottaa mukaan vähän nenän käyttöä, vaikea sanoa käyttääkö se nenää vai ei. Kerran menin kuusen juurelle mihin ei näe, silloin se ainakin löysi nenää käyttäen. Vähän meinasi jo turhautua ja haukkui äitille (eli ohjaajalle), mutta jatkoi.

Maanantai ilta meni agility hallilla. Ensin oltiin keskenään ja treenattiin Giten kanssa perusjuttuja: aitoja, putkea ja alastulokontaktia. Päätettiin opettaa kosketusalustaa varmemmaksi ja ottaa se avuksi kontakteille.
Netta juoksi puomin & pari minimini aitaa ja leikittiin. Lisäksi pätkä seuraamista.
Enemmän treenasin Sissi-holskun kanssa. Gitte oli välillä autossa ja välillä hallissa, sumupullo osui mukaan ja sillä kielto kun se pari kertaa meinasi alottaa räksyttämistä. Muuten se oli kuitenkin paljon rauhallisemmin kuin aiemmin.

Tiistaina oltiin LKK'n yleiskoulutuksessa, mä Netan ja äiti Giten kanssa. Netta oli taas toosi laama, näytti suunnilleen nukkuvan seisaaltaan. Mutta se tokoili Netaksi tosi hyvin! Tuntui, että tekemisessä oli edes jonkunlaista tarkkuutta. Leikkimisestä se ei hirveemmin innostunut, mutta namusaalispalkasta joo. Samoin naaman 'sohimisesta'.
Seuraamiset hyvä, suorat perusasennot. Hyvä liikkeestä maahan & seiso. Paikallamakuu ensin naama siihen päin n.min, tauko ja samanlailla selkä siihen päin.
Gitte oli myös innolla tekemässä, tarkemmin en niitä seurannut.

Otto on ollut edelleen aika vähällä tekemisellä kaikesta. Metsässä se on pirteä, leikki ja juoksee.
Niin ja Gitteä tuli mittailtua 5,5kuisena: korkeutta lähes 44cm ja painoa 12,2kg. Ruokaa saa enää vain 2 kertaa päivässä. Ajateltiin paremmaksi näin, muuten se saisi ruoan aina just ennen treenailuja.

Ei kommentteja: