maanantai 29. kesäkuuta 2009

Mökille...


Huomenna lähdetään mökille Kainuuseen ja jatketaan melkein samantien Muonioon pelastuskoiraleirille. Pientä ongelmaa havaittavissa, kun yrittää ahtaa koirat ja kaikki tavarat autoon. Mökiltä tullaan vasta elokuun alussa ja kun mökillä ei ole nettiä niin blogi hiljenee siihen asti.

Tänään käytiin jälleen Aistissa korvakontrollissa Giten kanssa. Se rauhotettiin, jotta korvat saadan kunnolla katsottua. Komea kiljaisu taas piikkiä laitettaessa. Lattialle ilmestyneestä veritahrasta päätellen Gitte taisi onnistua heilahtamaan niin, että sai samalla pienen haavan.
Tärykalvot olivat kunnossa, eikä tulehdusta ollut kummassakaan korvassa. Oikeassa silmässä oli lievä ventraali strabismus, ilmeisesti silmät siis harittaa hieman(?). Päätä se pitää välillä vinossa, mutta ei huomiota herättävästi. Pään ravistelua ja rapsuttamista tapahtuu vain satunnaisesti.
Niin, ja painoa sillä oli 9,8 kiloa. Kaikki etuhampaat taitavat olla jo lähteneet ja uusia kasvaa hyvää vauhtia tilalle. Purenta on tällä hetkellä hieman löysä, mutta eiköhän se siitä.

Ei kommentteja: