tiistai 26. toukokuuta 2009

Töktök

Eilinen ilta meni Netan kanssa toko kisoissa ja vedettiinpä pohjat :D Saatiin peruutuspaikka parin päivän varotusajalla, kun päätin kuitenkin jatkaa ALOssa kisaamista. 'En keksi muuta syytä tolle haluttomuudelle kuin että se paineistuu musta :/
Luoksepäästävyys 10 Tuomari huuteli kohti tullessaan jotain (??) niin Netta meni vastaan.
Paikallamakuu 10 Meni maahan ja nousi ekoilla käskyillä. Alussa piti hetken kontaktia, loppuajan makasi pää maassa. Rivistä lähti 2 koiraa, onneksi toisesta päästä.
Näiden ajaksi jätettiin takapalkka, Netta muisti sen hyvin kehästä pois mennessä. Ja paikallamakuun vapautuksen jälkeen se haukahti ja hyppi mun päälle, eli odotti selvästi et lähetään palkalle, HYVÄ.

Ennen yksilöliikkeitä jätettiin taas palkka ja leikittiin. Se leikki rennosti ja muutenkin hyvin.
Kehässä se oli heti jumissa. En saa sitä rentoutumaan kehuilla liikkeiden välillä :/ Ja perusasentoon tulee haluttomasti ja huolimattomasti. Haukottelee vähän väliä.
Seuraaminen kytkettynä 7 Alku huono, välillä ihan kohtuullista pätkää. Yhden 'liike seis' tuli istumaan mun eteen :DD
Seuraaminen taluttimetta 5,5 Kamala, tuli perässä. Otti kuitenkin kiinni lopuksi. En ole varma, mutta taisi tehdä perusasennot kuitenkin.
Maahanmeno 7 Seuraaminen taas puutteellista, meni normisti maahan, nousi vasta toisella käskyllä.
Luoksetulo 7,5 Nyt voi sanoa jotain positiivista, hyvä vauhti :DD Mä en ite huomannut, että se olis törmännyt, mutta pitänee uskoa tuomaria. Oli tosi vino ja huono perusasento, kun en tiedä uskallanko vaihtaa et välillä käsken eteen ja välillä suoraan sivulle. Se saattaa hyvinkin sekoilla.
Seisominen 0 Istui. Mun moka, kun heilautin kättä mikä ollut apuna liikkeessä istumisessa.
Hyppy 0 Ekalla meni kattomaan, et 'ai tää on näin korkee'. Selän takia? Toisella käskyllä hyppäs, mutta ite otin vahingossa askeleen eteenpäin (tyhmä!!!).
Kokonaisvaikutus 8 Niin mikä yhteistyö?
Yhteensä siis hurjat 120,5 eli kolmonen. No puuttushan se nolla vielä...

Kotimatkalla mietittiin tota äitin kanssa (äiti tosin ei nähnyt suoritusta, olin siellä Netan kanssa kahdestaan). Kehässä kehuin sen joka liikkeitten jälkeen ja yritin innostaa, heikko menestys. Kehuista palkkautumista ollaan yritetty harjoitella, vähän heikkoa sekin.
Oon yrittänyt miettiä omaa käytöstä enkä huomaa (en videoltakaan), mitä tekisin erilailla kuin treeneissä. Äiti ei myöskään ole keksinyt mitään. Jostain syystä Netta menee vaan ihan jumiin.
Sen kanssa tehdessä mä en mun mielestä jännitä niin paljoa että se saisi Netan tohon kuntoon. Pystyn miettiä samalla mitä teen, pystyn käskyttää normaalisti, kädet ei tärise tms. Paikallamakuun kahden minuutin aikana huomaan kyllä jännittäväni.

Ei kommentteja: