perjantai 1. toukokuuta 2009

Pika hakuilut

Tänään treeneissä oli meidän lisäksi vain Jari ja Riitta. Ilma oli tosi kuuma ja koirat oli ollut koko päivän pihalla, eli ne oli aika väsyneitä.
Gitte oli taas aluksi ulkona. Ensin sain sen haukahtamaan härnäämällä kaksi kertaa. Olis pitäny tajuta jättää siihen, kolmatta hakiessa se meinas vähän paineistua, purki haahuilulla. Aluetta tallatessa (ylhäällä rakennuksen ympäristö) se oli tosi reipas, kulki perässä erilaisilla alustoilla yms. Autossa se taas nukkui hyvin.
Otolla harjotus meinasi mennä pieleen, kun se hakikin ensin sen ukon, jonka piti olla viiminen. Ensimmäisenä sen piti hakea ukko joka istui normaalisti tuolilla, ei aina sellasta ihme könötystä. Sen piti palkata Otto veriletulla. No, Otto hakikin ensin ukon roskiksen päältä. Sillä välin kävin viemässä pallon toiselle ukolle ja äiti palkkasi Oton itse. Tarkotus oli, että viimeiseltä saa pallon palkaksi. Otto kesti pallopalkan tosi hyvin! Innostu just sopivasti, ei lähelläkään kilahdusta. Jes!
Netalla otin kolme ukkoa. Ensimmäinen perässäjuoksu, palkkana verilettu saalistamalla. Netta joutui vähän etsimään, tosi hyvä! Toinen haamu, palkkana lelu, Netta ei saanut voittaa. Hyvä sekin. Kolmas (äiti) valmiina piilossa, Netalla meni jonkun aikaa etsiessä. Hyvä sekin. Haukku oli nyt vähän huonompi: katkonainen, eikä niin komentava ja vahva. Viimisellä palkkana lelu, jahtasin sitä vähän lelun voittamisen jälkeen ja se sai kantaa sen autoon asti. Ja se oli ylpeä :D

Ei kommentteja: