torstai 30. huhtikuuta 2009

Netan viime päivien treenejä

Eilen tyhjällä ja suht häiriöttömällä parkkiksella paikallamakuu, luoksetulon pysäytyksiä ja seuraamista. Jätin paikallamakuuseen n. metrin neidin eteen namurasian, tarkotus et se pysyisi keskittyneempänä, olin piilossa roskis katoksessa. Ja et namukuppi siirtyy vähitellen taakse & kehän reunalle. Alkuun ehkä ½min paikallamakuu. Välissä muut ja loppuun 2min paikallamakuu. Jälkimmäisessä häiriönä oli varis :D Mä en nähnyt sitä, mutta äiti oli Giten kanssa autolla ja sano et varis oli koko ajan kävellyt Nettaa kohti. Netta oli katsonut sitä, mutta kääntänyt katseen mun suuntaan ja taas välillä katsonut varista. No hyvä et näin käy treeneissä, eikä vaan kokeessa...

Seuraamista ruoka takapalkalla, ihan vaan muutamaa askelta. Meni ihan hyvin, seuraaminen oli vaan sellasta 'jokojoko? anna lupa!'-tyylistä. Mutta eiköhän se siitä. Kaket ihan okei. Eka luoksetulo onnistu. Toisessa Netta ei pysähtyny, se oli samallainen takapalkka kuin eka eli en tajuu taas. Netta ilmeisesti tajus itekkin ettei menny ihan putkeen, ei yrittänyt edes lupaa palkalle. Sen jälkeen perus hyvää.

Tänään löytyllä oli tarkotus kuvata, mutta kamerassa ei ollu muistikorttia :D Alkuun Netta oli taas seuraamisen suhteen matkalaukku tunnelmissa. Lelusta intoili normaalia huonommin, taas oli vähän lämpösempi, mut ei kuitenkaan kuuma. Sivulle tulot tosi huonoja, harhailua. Seuraamista lelutakapalkalla: eka n.10 askelta suoraan ja toinen 10 askelta + oikeelle käännös ja 10 askelta. Pari ekaa askelta Netta odotti selkeesti vapautusta palkalle, jätätti sen jälkeen hetken mutta haki sitten oikeen paikan. Loistavaa!!
Sen jälkeen taas luoksetulon pysäytystä, heitin pallon, ihan okei.
Kaket taas huoh. Ensin se ei noussut, keskeytys. Sen jälkeen pari hyvää toistoa. Tuntuu et me ei edetä siinä taas yhtään, jankkaus on tylsää mut spanieliaivo ei parista toistosta sisäistä :/ Matka edelleen max metri..
Loppuun vaan kävelin ja klikkailin oikeesta seuraamispaikasta ja kontaktista.
Häiriötä oli ihan kivasti, toisella puolella rotikoita ja toisella kultseja. Netta oli vapaana, keskittyi hyvin ja näin :) Muutenkin se oli ihan kivalla tuulella, leikki hyvin ja näin.
Nyt vois pari päivää pitää taukoa ja keräillä innostusta. Netta nyt ei koskaan oo innolla tunkemassa mukaan kun lähetään treeneihin, mut tänää oli vähän väsynyt.

Ainiin, aamulla metsään mentäessä otin Otolla ja Netalla n. ½min p.makuun kans. Koirat parin metrin päässä toisistaan, mä olin ehkä 10 metrin päässä. Liikuin & heiluin vähän. Ei ongelmaa, nykäs pari kertaa, meinas ennakoida jtn heilumista luoksetuloksi. Ja päivällä Netta joutui hakemaan metallikapulan puskasta, kun taidokkaasti sen vahingossa sinne heitin. Oton kanssa otettiin päivällä kakeja, vähän sähläystä. Metallia se ei haluu edelleenkään ottaa kunnolla suuhun, mutta ehkä se nyt ei hirveesti sillä haittaa.

Ei kommentteja: