lauantai 11. huhtikuuta 2009

Huonomuistinen ohjaaja..

Toissa päivänä käytiin treenailemassa agilitya, kun ei lähdettykään mökille. Tehtiin kohtuullisen vaikeaa rataa; takaakiertoja, tiukkoja välistävetoja yms. Lisäksi radalla oli pöytä, Netta meinasi ensin vaan hypätä pituutena sen yli.. Hidastuskäsky auttoi ja se onnistui pysähtymään. Samoin keinun se meinasi mennä liian kovaa.
Olin jotenkin tosi huono muistamaan rataa :D Loppuun saatiin kuitenkin puhdas rata, no pari välipalkkausta kuitenkin. Putkea neiti haki hyvin. Kepit onnistui myös kohtuu hyvin (kävelin samaan suuntaan, pieni käsiohjaus). Mulle jäi vaan jotnekin tunne, etten saanut Nettaa missää kohtaan täysin keskittymään. Se meinasi haahuilla jotain omiaan, miksi?
Lopuksi otin sen kanssa tokon noutoa. Laitoin sen noutamaan metallia ja palkkasin puukapulalla, se toimi! Netta irrotti metallista ja vaihtoi puuhun, samalla siis myös tuli palauttamaan laukalla, loistavaa! Kapulalla on vaan vähän paha leikkiä, mutta kun mikään lelu ei ole kivempi :/

Oton kanssa otettiin alkuun keppejä, ihan kuin se osaisi niitä jo! Pystyin odottamaan kolmen kepin pujottelua ennen klikkausta + palkkaa. Keppejä otettiin kolmessa erässä; ensin onnistui, sitten ei ja lopuksi onnistui. Mutta onnistui kuitenkin. Putkea taas narupallon kanssa, se meni myös hyvin. Pari virhettä mun takia.. Otto innostu lelupalkasta taas tosi paljon, mutta ei kuitenkaan ihan kilahtanut.
Keinu sujui myös perushyvin. Aitoja se hakee heikosti edelleen, yritin taas naksutella niistä. Välillä parempi, välilla ihan hukassa.

Ei kommentteja: