torstai 5. maaliskuuta 2009

Perus tokoilua

Treenailin koirien kanssa äitin töissä tokoa. Netan kanssa paikallamakuuta, seuraamista, 'seis' ja kakeja. Paikallamakuussa menin kulman taakse piiloon, aika oli max pari minuuttia. Takaisin mennessä Netta heilutti häntää??, ei ollut kuitenkaan vaihtanut asentoa. Seuraamisen otin peiliä kohti ja keskityin katsomaan itseäni peilistä, etten tuijota Nettaa. Perus hyvä seuraaminen, otettiin kuitenkin tosi vähän. Seisomista otin mun juostessa takaperin, pysähdys ihan okei, pari askelta tulee. Pari kertaa myös n. 5 metrin luoksetulo ja puolessa välissä pysäytys, ihan vaan kokeilun takia. Pysähdys (tietenkin) vähän huonompi, mutta ei paha. Lopuksi paikallaan seisomista mun kierrellässä sivuilla, hyvin meni. Kakeissa etäisyys ehkä metri, takapalkka (Netta ei tiedä). Taas oli jotain ihme sekoilua. Ekalla kerralla kaksi ekaa vaihtoa loistavat, kolmannella ei nouse.. En tiedä olisiko parempi totuttaa se pidempiin sarjoihin, tuntuu et Netta yrittää tällä ennakoida.. En tiedä. Otin vielä pari toistoa, palkka ekasta noususta.
Oton kanssa vain seisomista ja maahanmenoa. Ensin vain kävelin takaperin ja pysäyttelin. Sen jälkeen oikein päin kävellessä, meni tosi hyvin! Se on tosi tarkkana koko ajan millon palkka lentää, pysyy kuitenkin ihan paikallaan, jes!
Maahanmenot oli myös hyviä, nopea ja hyvä tyyli. Lopuksi kokeilin osaako Otto etuperin kävellessä mennä yhtä hyvin, ilman varmistuskääntymistä niiasi, muttei mennyt maahan. Käsky + kääntyminen samaan aikaan, niin se meni maahan.
Palkkana oli molemmilla vain ruokaa ja leikkimistä ilman lelua.

Ei kommentteja: