perjantai 6. maaliskuuta 2009

Netta osaili


Oltiin tänään peko treeneissä. Alueena alhaalta perältä yhden rakennuksen ympäristö. Päätin yrittää taas, jos Netan kanssa hausta tulisi jotain. Maalimiehellä palkkana karvakauluslelu, kaikki kolme ukkoa perässä juoksuna. Äiti oli eka ukko, koska sitä Netta on aiemminkin ilmaissut. Haukku tuli tosi hyvin, selkeetä komennusta passiiviselle ukolle, et anna lelu. Jes! Kaksi seuraava perässä juoksua meni yhtä hyvin, Netta oli tosi innoissaan ja leikki vieraiden kanssa aika hyvin! Lopuksi sai vielä kannella leluaan.
Otolle äiti otti 4 maalimiestä: makaava lastauslaiturin(?) alla, seisova koppien välissä, tikkailla pää katon korkeudella ja sähkökopissa. Ensimmäisenä löytyi ukko koppien välistä, hyvä ja aika pitkä ilmaisu, lopussa sähläystä palkkauksen kanssa (äiti palkkasi itse ja heitteli kuppia ennen kehuja..). Tikkailla olija jäi välistä ja seuraavana oli sähkökopissa oleva maalimies. Ilmaisu vähän heikko, katkonainen. Seuraavaksi makaava, en ainakaan nähnyt Oton ryysäävän päälle, hyvä ilmaisu. Lopuksi tikkailla oleva ukko löytyi helposti, ihan kuin Otto olisi tiennyt sen olevan siellä :D
Otto oli selvästi väsynyt lopussa, oikeastaan se on ollut koko viikon aika väsynyt. Varmaan viime viikon mökillä juoksemisen takia.

Ei kommentteja: