tiistai 3. helmikuuta 2009

Noutokurssin viiminen kerta

Treenailtiin kapulan kanssa kulkemista esteiden yli samalla kävellen, 'kaksi kapulaa jonossa -noutoa', perusasennossa pysymistä heittäessä kapulaa ja loppuasentoa. Netta oli tosi innoissaan, kun tajusi mitä ollaan tekemässä. Se himoitsee kapulaa ja tarjoaa kaikenlaista, että saisi sen :D Lelujakaan se ei niin paljoa halua..
Pikkusen se meinasi pyöritellä kapulaa suussaan, kun oli liian innoissaan. En jaksa kuitenkaan nyt siihen puuttua...
Käytävässä heittelin kapulaa Netan istuessa vieressä, kertaakaan se ei rynnännyt perään, jes! Oikeastaan jouduin tosi selkeästi käskyllä & ruumiinkielellä kertomaan, että nouda. Hyvä näin päin.
Peräkkäin olevien (n. metrin väli) kapuloiden hakeminen onnistu yllättävän hyvin. Kehuin heti Netan otettua ensimmäisen, että se tajuaa tuoda sen ensin. Toisen se haki myös hyvin.
Mitään suurempaa ongelmaa ei ollut :)

Kotona on harjoteltu tunnarikapulan etsimistä eri paikoista (Roopen huone, pesuhuon..). Se on menny hyvin, Netta on hajulla sitä yrittänyt etsiä. En tiedä onko tästä mitään hyötyä, toivottavasti ei haittaakaan. Pitäisi saada hommattua enemmän tunnareita.
Paikallamakuuta otettiin myös. Vein Netan takapihalle makaamaan ja tulin itse sisään :D Aika oli vähän vajaa 2min. Netta pysyi hyvin, rauhallisen näköisenä, hyvä.
Noutokurssilla treenailtiin myös pysähtymistä seisomaan mun juostessa takaperin. Se meni ihan okei, muutamia askelia tulee aina käskyn jälkeen. Voisin ruveta naksulla ottamaan tarkkuutta...
Pari päivää sitten oltiin myös jääkiekkokaukalon vieressä treenailemassa. Netta oli vähän vaisu kiekkojen paukkumisen takia, mutta pystyi kuitenkin tekemään töitä. Rohkeeta :D Samalla reissulla käytiin ottamassa ½min ja 1min paikallamakuut (olin piilossa tolpan takana), tosi hyvin meni nekin :)

Ei kommentteja: