torstai 19. helmikuuta 2009

Netan intoilua taas

Käytiin tänään taas agihallilla. Koirat on ollut vajaan viikon vähemmällä huomiolla, ei varsinaisesti jääkaudella, mutta ilman turhaa huomiointia. Lähinnä sen takia, kun Netta on viime aikoina yrittänyt kerjätä huomiota tunkemalla syliin yms. Nettaan tämä on taas selvästi auttanut, se oli tosi innoissaan päästessään tekemään jotain. Otolle taas tuntuu olevan ihan sama huomioidaanko sitä vai ei.
Netan kanssa aloitettiin kepeillä. Ne meni tosi hyvin, Netta meni nopeasti ja hyvässä rytmissä. Se yritti vähän pitää meteliä (mitä se ei ole ennen tehnyt), en kiinnittänyt huomiota ja se lopetti vireen vähän laskettua. Alussa se oli innostunut normaalia enemmän, kun juostiin hallia ympäri lämmittelynä. Kepit mentiin siis jälleen kokonaisena käsiohjauksella & takaperinkävelyllä. Niitä otettiin pariin otteeseen ja meni tosi hyvin. Pitää miettiä miten edetään.
Tehtiin pientä rataa maxi aidoilla. Netta hyppäsi ne tosi hyvin, kuudesta rimasta yksi tippui, eikä alituksia ollut. Ongelmaa oli taas tiukassa käännöksessä takaisinpäin aidan jälkeen, en onnistu kertomaan käännöksestä ajoissa.
Ongelmaa oli myös tiukoissa käännöksissä, kun matto luisti ja Netalta meni pari kertaa takajalat alta :/
Äiti kokeili myös ohjata Nettaa. Alku oli pelkkää sähläystä, neiti ei tajunnut etten mä ohjaa sitä :D Lopuksi Netta meni jo hyvin :)

Oton kanssa aloiteltiin myös kepeillä, että se vähän rauhoittui. Tehtiin taas naksulla: se osaa hyvin kiertää yhden kepin, pitää ensi kerralla ottaa enemmän kahden kiertoa ennen naksausta. Pari kertaa tehtiin käsiohjauksella, rytmi alkoi vähän löytymään!
Putkea otettiin kuten viimeeksi. Jätin Oton kasassa olevan putken päähän istumaan, menin toiseen päähän, käsky ja palkkaus narupallolla. Toistoja otettiin ensin kolme ja tauon jälkeen kaksi. Ensimmäisen kerran se tuli ohi, muuten aina putkesta. Leikkiminen motivoi sitä taas tosi paljon :D
Rataa otettiin myös vähän "yksi este kerrallaan" tyylillä, harjoiteltavaa riittää :D

Ei kommentteja: