tiistai 6. marraskuuta 2012

kotiseilaaja seppo

Taas voisi tulla vaan päivittelemään kuin Mai on kasvanut :-D Menee kyllä aika nopeasti, ei uskoisi, että nappula on jo 5,5kk. Ei tullut näköjään 5kk mittoja otettua, mutta viikko ennen Mai oli 42,5cm korkea ja viikon myöhemmin 44cm ja 9,5kg.
Nyt taas tuntuu, että se on tosi hoikassa kunnossa, kun on tullut liikuttua vähän enemmän. Eilen Mai sai ekaa kertaa syödä kokonaisia broiskun siipiä, ja sehän meni yllättävän hyvin. Mai tajus pureskella kunnolla, niin ei tarvinut kohta oksentaa ja syödä uusiksi, mitä Git harrasti...

Aksaan Mai on ihan super innostunut ja tekee tosi hyvällä keskittymisellä. Vuoron odottaminen sen sijaan on järkyttävää huutamista, jos sen laittaa vaan seinään kiinni. Toistaseksi on harjotettu putkeen lähetyksiä ja perusohjaustekniikoita aidalla. Keinun kanssa on pari kertaa tehty bang game:ia, puomin pätkää pari kertaa namikupille, vaikka kontaktit varsinaisesti opetellaankin laatikon kanssa.
Mai on myös tajunnut, että kun mä kävelen seinän viereen niin tekeminen loppuu ja se joutuu odottamaan, ja tästäkös se menee ihan sekasin, kun ei millään malttaisi lopettaa :D

Git oli mulla lokakuussa viikon ja nyt tämän viikon. Lokakuussa päästiin myös kisaamaan: sattui hyvin, että viikon ehti treenata ja lauantaina oli sitten kolmosten kisat täällä Lappeenrannassa. Eka rata oli agirata, kontaktit on taas tauon takia (yllättävää juu...) huonommalla mallilla. Giitä ahdistaa. Toinen rata onneksi hyppäri, ja oli kivaa! Aikaa hukattiin pariin turhaan pyörimiseen, ihme ettei kiellon arvoisia, ja sijotus 4.
 

Ei kommentteja: