torstai 11. helmikuuta 2010

back to business

Huh, vihdoin alkaa juoksut olee molemmilla ohi. Viime viikolla taidettiin olla aika treenaamattomia, ja Ottoa ei taas lenkkeily innostanu.
Sunnuntaina oli agitreenit. Sissin kanssa meni hyvin, kerrostaminen alko jo vähän onnistua. Samoin puolikkaat kepit 'väärältä puolelta' ohjaten.
Gitte pääsi myös pitkästä aikaa kentälle. Tehtiin vinokeppejä, väliin pätkää treeniradasta ja taas keppejä.
Kepeille sillä on hirvee kiire, vaikkei se tiennyt että siellä oli palkka. Nyt tehtiin 12 kepillä, mutta vois ottaa varmaan välillä puolikkaita niin voisi tehdä enemmän toistoja; harjotella keppikulmia ja mun sijaintia (sivuetäisyyttä, etumatkaa, perässä tulemista, takanaleikkausta).
Radalla kokeiltiin kerrostamista, ja sehän tajusi ideaa. Aitojen estevälit oli taas tosi lyhyet, mikä helpotti kerrostamista, mutta kääntyminen oli vaikeampaa.

Maanantaina oltiin tokoilemassa. Tehtiin liikkeellelähtöjä pareittain, että laskettiin onnistumisprosenttia. Se sujui ja tehtiin samalla tavalla askelsiirtymää oikealle ja pelkkää perusasentoa.
Paikallamakuu takapalkalla on hirveetä tärinää, just sen näkönen et kohta räjähtää. Niin ja nyt se oli myös muutenkin vähän rauhaton, vaihto 3min aikana pari kertaa asentoa. Välipalkkailua harjoitettiin.
Luoksepäästävyys oli hyvä, Jii pysyy istuaallaan.

Tiistaina oltiin kuunetelemassa Christa Enqvistin luentoa harrastuskoiran kouluttamisesta. Ja taas oli sama 'niin, just noin pitäs tehdä, mut ei saa aikaseks'-fiilis luennon jälkeen. Mutta mielenkiintoinen luento oli :)

Tänään matkailtiin Giten kanssa bussilla näyttelytreeneihin. Kolme tuntia meni taas matkailuun, mutta onneks Jii vaan nukkuu kiltisti.
Muuten meni tosi hyvin, mutta Jit ehti pelästyä yhdessä vaiheessa. Hyvä minä, kun en ehtinyt ennakoida. Kirsi piti siis muiden koiria, että vieraat ihmiset kävi tutkimassa. Olisko ollu kolmannen henkilön kohdalla, kun Gitte pelästy tutkittaessa sen takaosaa. Hampaiden kattominen meni hyvin, niin en tajunnu. Sen jälkeen se oli jonkun aikaa varsin valppaillaan, mutta rentoutu sitten.

Huomenna olis vielä yhet näyttelytreenit, ettei vaan viime tippaan tää harjottelu jää..

Ei kommentteja: