perjantai 11. joulukuuta 2009

Laiska viikko

Koirien treenaamisen suhteen kulunut viime viikko on ollut varsin mitääntekemätön. Suurin ponnistus oli yrittää ottaa kaikista kolmesta koirasta yhteinen joulukorttikuva ;) Lopputuloksen näette tässä: kaikista omat kuvansa!




Viikon ainoa ohjattu treeni oli eilen, kun olin Giten kanssa Vau:n pentutokossa - ja sieltäkään ei mitään erityistä raportoitavaa. Teimme luoksepäästävyyttä, paikallamakuuta, seuraamista, luoksetuloa ja ruudun alkeita.

Tänään meillä olisi ollut peko-treenit, mutta ainoat paikalle ehtineet olimme me. Giten kanssa kokeilimme alhaalla tallaamattomalla alueella, miten se reagoi, jos Noora on piilossa. Gitte odotti siis autossa, kun Noora kiersi takakautta piiloon. Mä lähdin sitten vaan sen kanssa kävelemään ja odotin, että bongaako se Nooran. Ekalla kerralla se oli hiukan hämmentyneen oloinen, mutta löysi Nooran ja leikki innokkaasti. Toistimme sitten pari kertaa niin, että mä kiinnitin Giten huomion ja kävelimme muualle, ja Noora meni uudelleen piiloon. Äkkiä se keksi, mikä olikaan jutun juoni. Giten kanssa ei siis aikoihin oltu tehty etsimistä. Lopussa otimme vielä Giten uudelleen autosta ja harjoittelimme eteenlähetystä ja luoksetuloa pitkältä (20 m?) matkalta. Eteenpäinmeno oli vähän kiemurtavaa, luoksetulo parempi.

Netan kanssa harjoittelimme edelleen rullan ottamista ukon luona ja Nooran luo perusasentoon palaamista. Yritimme myös jo ketjuttaa tähän ukolle lähetyksen, mutta se ei ihan vielä sujunut. Edelleen Netta jaksaa olla yli-innostunut kaulassaan keikkuvasta rullasta ;D

Otto sai nähdä ukon (Nooran ;)) piiloonlähdön ja ekalla piilolla Noora palkkasi vetoleikillä heti, kun aloitti haukun. Toisella piilolla haukutettiin pidempään, ja sai sitten voittaa vetokisan. Ennen se olisi kilahtanut tällaisesta täysin, mutta nyt ei edes hirveästi innostunut...

2 kommenttia:

Linda kirjoitti...

Ihania joulukorttikuvia! Vähän oon kenties puolueellinen, mutta Gitte on kyllä sievä <3

Noora kirjoitti...

Kiitoksia, onhan se tommonen ruokahaluinen joulupossu.. 8>