tiistai 11. elokuuta 2009

Spanieliaivo parhaimmillaan

Viime päivinä on tehty tokoa. Netan kanssa päätin, että nyt vihdoin opetan ruudun kunnolla. On sitä tullut aina alotettua, muttei suunnitelmallisesti opetettua.
Ensin tehtiin terassilla kosketusalustan kanssa, tosi hyvä. Vire myöskin loistava.
Seuraavana päivänä nurmikolla, muuten samalla tavalla. Se meni ruutuun, mutta toi kosketusalustan aina mulle. Ei reagoinut klikkeriin normaalitavalla tulemalla heti hakemaan palkan.
Jätettiin siihen ja illalla uudestaan. Tajusinpa, että se luulee mun lähettäneen sen etsimään esineitä. Just näin, ainoa yhtäläisyys mikä mun mielestä ruudun ja esineruudun välillä on käsimerkki lähetyksessä. Ruutuun tosin lähetän sen perusasennosta ja esineruutuun kävellen ja pannasta pitäen. Ei nyt uskalla tätä treenata ennen jälkikoetta etten sotke mitään.
Tänään otettiin reilu 6min paikallamakuu takapihalla, en ihan oo tajunnu säännöistä mitä peko jäljen tottikseen kuuluu :DD Varmuudeksi tehty siis kaikkea.

Otto on ollu ihan löysä. Sen kanssa tekemisestä ei tule mitään, se ei ole normaaliin tapaan oma-alotteinen ja tajua nopeasti mitä tahdon. Eli ei oo tehty oikeen mitään.

Sintti taas haluaa tehdä vaikka koko ajan. Ruutua tehtiin myöskin kosketusalustalla, hyvin meni. Sivulletulo sujuu melkein ilman käsiohjausta. Se palkkautuu paremmin ruoalla. Tuntuu aika nopeasti kyllästyvän leikkiin, yritetään löytää 'oikeaa' tapaa.
Tehtiin myös irtoamista (aita+namukuppi). Lisäksi tehtiin kääntymistä, ettei pääse suoraan namukupille. Kaikki agilityyn viittaava on sen mielestä parasta, saa nähdä millainen kaaos siitä kasvaa :DD Niin, ja Nettakin on ollut tosi jesjes mennään kovaa tuulella.

Tänään oltiin Giten kanssa LKK:n yleiskoulutuksessa. Keskittyminen oli mun mielestä loistavaa. Se oli rauhallinen, mutta heti tehdessä täysillä mukana. Tehtiin perusjuttuja ja ihan meidän tasoisesti sujui :)
Koulutuksen jälkeen jäätiin vielä reiluksi tunniksi odottamaan kyytiä, Gitte makoili ja jostain syystä haluaa haukkua kaikille malinoisin näköisille koirille..

Ei kommentteja: