lauantai 8. elokuuta 2009

Sintin rankka elämä

Eilen harjoteltiin peko treenien yhteydessä näyttelyjuttuja Giten kanssa. 'Tuomari' tuli tuomaan namuja ja mä pidin Gitestä, se väistää lähinnä selänpäälle suuntautuvia liikkeitä. Oltiin juuri lopettamassa, kun se nappasi ampiaisen suuhunsa. Se rupesi vinkumaan ja valahti maahan, autosta löyti kyytabletteja ja annettiin niitä. Se onneksi auttoi nopeasti.
Vähän ajan päästä paikalle tuli 5kk schapendoes. Ensin Gitte tuttuun tapaan räksytti auton alla, mutta alkoi n. 10 min päästä leikkiä.

Otolle ei ollut kuin 1 maalimies, se on ollut niin rauhallinen. Se ei selvästikään ole normaali: meni maalimiehellä ja oli aloittamassa ilmaisua ja jätti sen. Eka kerta, kun se jättää maalimiehen.

Netalle vieras käveli 'jäljen nosto harjoittelukaavion'. Yhteensä kolme nostoa, risukkoinen alue, n. 1,5h vanha. Alkuun otin kokeeseen kuuluvat tokot, seuraaminen kamalaa mutta riittänee kokeessa.
Se oli tosi innoissaan menossa jäljelle. Nosti hyvin, siitä en kyllä ole varma osaanko kokeessa lukea noston oikein, tai luottaa että se lähtee oikealle jäljelle :DD
Lopuksi kolmen Netan lemppariesineen nosto, meni hyvin.


Tänään oltiin aamulla katsomassa kelpien & bc:eiden pk-mestaruus kisoja, tai tottiksia oikeastaan. Gitte oli mukana ja sai samalla kuunnella ampumista. Se olisi aikaisempaa enemmän halunnut mennä moikkaamaan kaikkia ihmisiä ja koiria, mutta tyytyi sitten makoilemaan tuolin alla.
Sieltä suunnattiin mätsäriin. Paikalla oli vain 6 pentua, joten kaikki menivät samaan aikaan kehään ja saatiin pitkäkestoisempaa harjoittelua. Tuomarin tullessa katsomaan Gitte oli menossa sitä vastaan, mutta heti tuomarin nostaessa kättään koskeakseen väisti. Mun pitäessä ja syöttäessä sitä tuomari sai rapsuttaa. Seisominen ja juokseminen meni kivasti. Tuomaria kohti juostessa se ei väistä, jos tuomari ei kiinnitä siihen liika huomiota. Tulos oli 4.

Ei kommentteja: