tiistai 9. kesäkuuta 2009

Gitte pentukoulussa


Kuvassa Jilla, Nemi ja Gitte.
Tänään on taas ollut Gitellä aktiivipäivä. Aamulla se pääsi ekan kerran Oton ja Netan aamulenkille mukaan metsään. Nyt kun se alkaa olla jo vikkelämpi, niin ei jää Oton jyräämäksi.
Illalla lähdin sen kanssa pentukouluun Orimattilaan, eli bussilla matkusteltiin lähes tunti per suunta. Gitte vaan nukkui :D
Pentukoulussa harjoteltiin ohituksia, luoksetuloa, esineruutua ja maahanmenoa. Ohitukset meni tosi hyvin, Gitte ei huomioinut toisia koiria ja pitää hyvin kontaktia. Luoksetulon se tuli vauhdilla ja tosi määrätietosen näkösenä :D Kaksi ekaa toistoa palkkasin lelulla vauhdista, kolmannella tuli eteen syömään.
Esineruutuakin se tajusi :o Onhan se itsekseen leluja pihalta etsinyt, mutta osasi nostaa vieraan esineen sieltä.
Maahanmenossa jatkoin sanan yhdistämistä, lopuksi kokeilin olisiko se jo tajunnut ja se oli. Hetken mietti ja meni maahan. Tällä hetkellä se vaan tuntuu niin fiksulta ja innokkaalta ja loistavalta verrattuna Netan tekemiseen viime aikoina!

Otto taas on ollut viime aikoina väsyneen oloinen. Lenkeillä se on vaan laahustanut hihnan päässä perässä ja kotona nukkuu. Yleensä se on tuommoinen vain kuumalla ilmalla..
Ja Netta on keskittynyt kaikkeen hölmöilyyn. Sen kanssa ei olla tehty muuta kuin pientä esineiden etsintää tai maahan-istu kake vaihtoa.

3 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Ihan helmi tuo kuva! Kyllä siinä ilmiselvästi älykkyys hehkuu :D

Tuija kirjoitti...

Totta tosiaan ;) Muuten ei mun räpsimäni kuvat kovin helmiä olleet, valkoinen tausta aiheutti sen verran valotusongelmia, ettei niistä ole julkaistavaksi.

Linda kirjoitti...

Gitte on muuten ihan sikasievä tuossa kuvassa! Pitää ehkä miettiä tulevaisuudessa onko tarvetta harrastaa jotain sopupeliä näyttelyilmoittautumisten suhteen ;)