perjantai 19. kesäkuuta 2009

16 viikkoa ja agilitya

Eilen käytiin Giten kanssa rokotuksilla. Tällä kertaa se ei halunnut syödä, mutta ei kiljunutkaan. Painoa sillä oli 9,2kg. Hampaita on edelleen lähtenyt vain 3, ylös on jo kasvamassa uudet tilalle.

Illalla oli agitreenit, kaikki koirat pääsivät taas mukaan. Oltiin jopa ajoissa ja ehdin aluksi treenata Giten kanssa täysmittaisia kujakeppejä. Aluksi käveltiin ne pari kertaa peräkkäin. Sen jälkeen se jo tajusi miten niitä mennään ja meni mun edellä :O Muutamia kertoja se törmäsi verkkoon, mutta muuten meni oikealla tavalla. Se vaan on fiksu. Rataa rakentaessa otetiin pussi kaksi kertaa ja keinulla totuttamista liikkeeseen.
Otto pääsi myös kokeilemaan, sille on keppejä aiemmin opetettu tarjoamalla. Se kiersi aina yhden kepin ja meinasi kävellä verkkoa päin, taas kiersi yhden ja jne. Öö, vähemmän fiksua?
Netalla otin myös kerran pienten lämmittelyjen jälkeen, hyvähyvä. Viime aikoina se on alkanut hyppiä mun päälle, eilen teki sitä taas paljon.

Rata oli viime vkonlopun kolmosten rata Torniosta. Muita virheitä ei tullut kuin väärä väli kepeillä ja pari rimaa tippui (luultavasti mun käsien huitomisesta...). Netta meni jotain pätkiä jopa kovempaa, ennemmin menee kuitenkin huolellisesti kuin kovaa. Kerrankin Netta tajusi mun epämääräiset huitomiset :D Otettiin rata vielä toisen kerran, että saadaan treenattua pidempää pätkää. Toinen kerta meni paremmin: kulmat tiukempia ja muutenkin sujuvampaa.

Lopuksi otin Giten kanssa pyörittelyä aidalla ja kepit. Se oli taas taidokas :)

Netalle saatiin vihdoin aika hierojalle, elokuuksi.

Ei kommentteja: