tiistai 12. toukokuuta 2009

Toko cup Nastola

Eilen oltiin Netan kanssa katsomassa tasoa, tai lähinnä toteamassa että vireen kanssa on ogelmia. Oltiin kerrankin paikalla ajoissa ja siten ensimmäinen koirakko. Paikallamakuu onneksi kahdessa erässä. Tuomarina Jari Piiroinen.
Luoksepäästävyys 10 Katsoi lähestyvää tuomaria, otti kontaktin, ei intoilua. Loistavaa.
Paikalla makaaminen 8½ Tiputti just kontaktin ennen käskyä ja vaipu johonkin horrokseen :D Maahan vasta toisella käskyllä. Viereinen koira nousi, ohjaaja meni palauttamaan ja jäi lähemmäs, ei ongelmaa. Enemmän Nettaa häiritsi viereisen kehän seuraamiset. Vaihtoi asentoa ehkä puolessa välissä :o Lopussa laitto pään maahan. Kohtuu monipuolista siis...
Seuraaminen kytkettynä 9 Alkuu kaameeta laamailua, löntystelyä, mutta paranti onneksi. Perusasennot vinoja, kulmat ok. Paikka seilasi. Ei hyvä.
Seuraaminen taluttimetta 8½ Aika samanlaista, huonompaa kuitenkin.
Maahanmeno 8 Olin ihan varma, ettei se edes menisi maahan, viime aikoina huonontunut. Meni kuitenkin, varmistin pienellä käsimerkillä tai oikeastaan kallistumisella. Nousi perusasentoon vasta toisella käskyllä.
Luoksetulo 9½ Pikkusen laiska, muttei törmännyt :D Eteentulo loistava Netaksi.
Seisominen 8½ Kontaktista ei tietoakaan. Matkalaukku onneks pysähty, vaikkakin hiipi. Onhan tää ennen ollut vahvin liike..
Vapaahyppy 9 Kynnet kolahti. En tiedä mihin oli hypyn jälkeen menossa, liikkuria moikkaamaan? Muttei kääntynyt vastaan, hienoa (varmaan johtu laiskuudesta :DD).
Kokonaisvaikutus 9 Kuulemma kivan näköstä yhteistyötä. Ööh, en nyt hirveesti kehuis..
Pisteitä kertyi 176 ja sijoitus 1. (yhteensä 10 koirakkoa). Tulos hyvä, työskentely ei. Netta ei ollut rento, ei leikkinyt kunnolla. Musta tuntuu, et nykyään jännitän enemmän, kun Netta on epävarmempi ja se nyt ei ainakaan paranna asiaa. Yritin normi tyyliin kehua, käskyttää & käyttäytyä. Äiti piti taas Nettaa ennen meidän vuoroa, jolloin se piippaa ja yrittää päästä mun luo. Ennen tää on toiminu paremmin ja se on ollu tosi jeejee ku mennään tekemään jotain. Mun jännittämistä en kuitenkaan oikeen usko syyksi, en mä mielestäni enää kehässä jännitä..
Paikallamakuun ajaksi jätettiin yhdessä takapalkkarasia, kehästä rynnättiin sit sinne ja leikittiin. Yksilöliikkeiden ajaksi en uskaltanut vielä ottaa takapalkkaa, Netta muisti kuitenkin minne rasia oli jäänyt ja juostiin sit sinne ja sai palkkaa sieltä. Kehässä palkkasin pari kertaa liikkeiden välissä namulla. Loppua kohden se vähän paranti, en tiedä muistiko se takapalkan..
Samaa ongelmaa työskentelyssä kun puol vuotta sitten virallisessa kokeessa, tosi kiva joo...
Videoita kokeesta.

Nyt ois tarkotus ruveta purkamaan liikkeitä ja etsiä motivaatiota. Paikallamakuun kestoa olis tarkotus treenata lyhyellä etäisyydellä. Ja perusasentoa, kaameeta tuolla. Siitä on tullu tosi tylsä juttu, kun oon joutunu vähän sen paikkaa muuttamaan ja mennyt siis liian jauhamiseksi. Haluisin vaan jo AVOon, siellä ois kivemmat liikkeet Netankin mielestä. Kaket vaan tökkii niin kivasti ja paikallamakuusta oon epävarma.

Otto ja Gitte oli myöskin mukana. Äiti kävi Oton kanssa vähän lenkillä ja me seisottiin Giten kanssa kentällä. Pikkusen leikittiin ja ihmeteltiin.

Ei kommentteja: