perjantai 22. toukokuuta 2009

Gitte 12 vkoa & eka rokotus

Tänään Gitte oli pari tuntia äitin kanssa töissä eli sopivan väsynyt, kun mentiin eläinlääkäriin. Ensin se sai rokotuksen, mussutti lihapullaa niin ei huomannut mitään :D Seuraavaksi2 otettiin korvista näytteet, tähystettiin ja puhdistettiin ja tähystettiin taas. Se käyttäyty tosi kiltisti :o Pysy hyvin paikallaan, kun äiti piti takaa ja mä kuonosta, ei rimpuillut tai mitään. Muutenkin se antaa tosi hyvin katsoa hampaat ja leikata kynnet yms, kiitos totuttamisesta jo pikkupentuna ;) !
Punnitsin sen myös tänään kotona, ja epäilen taas tota vaakaa. Se näytti, että Gitte painaisi 7,2kg :O Korkeudeksi mittasin pikkusen yli 33cm, mutta siihenkään tulokseen en hirveästi luottaisi.

Nyt Gitte tarjoaa maahanmenoa joka paikassa, ja menee tippuen taaksepäin. Seuraavaksi olisi tarkotus opettaa esineen pito. Alottelin tänään tyhjällä lankarullalla, siitä se ei tajunnut mitään. Ihmettelee vaan missä palkka viipyy, kun näin kivasti oon maassa. Mutta eiköhän se siitä.

Netan kanssa alotellaan kakeja uudestaan, eri tavalla. Takapihalla otettiin myös paikallamakuu olin selkä siihen päin parin metrin päässä, aika pari minuuttia. Tosi hyvä.

Ei kommentteja: