sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Ekat ulkotreenit agia

Viime torstaina oltiin agissa, kirjottaminen taas unohtu. Alkuun vetäjänä oli Kirsi ja Sari lopussa. Rataan kuului aika paljon sylkkäriä, takaakiertoa ja välistävetoa. Sylkkärit meni Netalla parhaiten, rimoja tippu mutta tajusi mitä huidon. Alkuun se oli innokas ja nopee. Äiti yritti tolla pokkarilla ottaa videota, mikä on kun mentiin rataa toista kertaa.

Kepit meni huonosti, en tiedä johtuko treeni paikan vauhtumisesta vai mistä. Jouduin ohjaamaan peruuttaen. Lopussa kepit meni huonommin, en tiedä voisko johtua sen selästä? Pitäs saada kotiin rakennettua...
Rimoja tippu taas ihan kiitettävästi, käännökset oli suht tiukkoja mut syy kuitenkin varmaan mun ohjauksessa :DD
Otto ja Gitte oli myös mukana. Oton kanssa otettiin pari kertaa keinu ja se pääsi kokeilemaan mahtuuko läski-labradori pujottelemaan kujakepeillä mitä rakennettiin.
Gitte katteli äitin sylissä, kun muut meni rataa. Toivottavasti otti mallia ;D Osan ajasta se oli autossa nukkumassa.

3 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Tulevaisuusvinkki kelpien ohjaamiseen; selkä suoraksi ja kinttuihin vipinää. Lindaa ei olla kyllä tähänkään päivään mennessä saatu juoksemaan riittävän kovaa, mutta nyt on kunnon lenkkarit hankittu. Taidetaankin pentutapaaminen nro kakkosessa sitten harjoitella koko joukon kanssa juoksemista ;)

Linda kirjoitti...

Heti kun taiot meille muillekin jostain jalkoja yhtä paljon!

Ei mutta ihan asiaa, kelpien kanssa saa sitten mennä kovaa. Kyllä kai mäkin joskus vielä opin... Ohjaaminen ja juokseminen yhtäaikaa on vaan niin mahdottoman vaikeeta.

Sari kirjoitti...

No mulla ei ole jalkojan senkään vertaa, ajattelin että antaa koiran juosta, opettaa sille vaan numerot... tai jotain?