maanantai 20. huhtikuuta 2009

Laiskat koirat

Eilen käytiin agihallilla Oton ja Netan kanssa. Mulla piti olla Netan kanssa ohjatut treenit, mutta paikalla oli vain Satu & Iitu. Toisaalta hyvä, Ottokin pääsi treenaamaan.
Ensin vuorossa Otto. Alkuun keppejä, ne meni hyvin. Vauhti oli hidas, mutta Otto pujotteli ilman käsiohjausta. Otettiin kokonaisia ja puolikkaita.
Sen jälkeen keinu pari kertaa, se haki sitä huonosti ja oli vähän iik näkönen? Otettiin kuitenkin normaalisti pari toistoa, pässä kosketusalusta ja klikkasin.
Lyhyttä suoraa putkea narupallolla, ensin jätin Oton taas toiseen päähän ja menin kutsumaan toisesta. Onnisti hyvin, palkka oli jee. Lopuksi se osasi mennä putken niin, että lähetin sen/mentiin yhdessä.
Aidoilla otettiin välistävetoa. Aitojen hakeminen on vaan tosi onnetonta :/ Palkkana narupallo, se vähän innosti.
Kerran otettiin myös A ja puomi, ettei ne unohdu.

Netan kanssa myös keppejä. Se pujotteli hyvällä vauhdilla, välillä autoin käsiohjauksella/hokemisella. Se vaan haki koko ajan väärän välin :O ?? Eli eka jäi oikealle puolelle, en tajua. Se ei oo tehnyt sitä ennen, viime treeneissä haki oikeaa väliä.
Aidoilla otettiin ohjauskuvioita, se meni tosi hyvin niin en viitsinyt ottaa uudestaan ja mokata :D
Lopuksi otettiin eri muotoisia putkia, kun Netta meinaa välillä kääntyä niissä takaisin. Se meni tosi hyvin :)

Eilen otin Netan kanssa 1,5min p.makuun kaupan pihalla, oli roskiksen takana piilossa. Se oli kuulemma pyöritellyt päätään ja katsellut kaikkea, asentoa säilyi kuitenkin...

Ei kommentteja: