perjantai 13. maaliskuuta 2009

Viime vkon treenit

Viime maanantaina (4 pvää sitten..) oltiin Orimattilassa tokossa, unohdin taas kirjoittaa. Tehtiin eräänlainen testi; jotain liikettä toistettiin niin monta kertaa kuin ehti puolen minuutin ajan ja laskettiin toistot. En muista tarkkaan liikkeitä, ainakin oli paikallaan seisominen, "hyppy", perusasentoon tulo ja maahanmeno.
Nopeiden toistojen teko tuntu jotenkin tehokkaalta, ei ollut turhia taukoja ja huomasi selvästi mitä koira osaa ja mitä ei. Loppuun kahden minuutin paikallamakuu, olin näkösuojassa ja kävin puolessa välissä palkkaamassa.

Eilen käytiin treenailemassa agilitya. Harjoiteltiin irtoamista ja vauhtia 3xaita + putki suoralla. Palkkaus uudella "käsinukkevinkulelulla". Netta oli ihan sekasin innosta, meni ainakin täysillä (ohjautui, pari rimaa tippu) :D
Lisäksi otettiin keinua ja puomia, kontaktien toistoa, sekä keppikulmia. Äiti palkkasi kupista 1. välistä, otettiin vain helppoja kulmia, kun tätä ei oo aikoihin tullu treenattua. En jotenkin ole vakuttunut oppiiko Netta tälleen hakemaan keppejä, mutta kokeillaan.
Oton kanssa otin puolikkaita keppejä naksuttamalla, se meni tosi hyvin. Samoin myös keinua ja puomia. Ekalla kerralla puomilla se meni tosi varovasti, sen jälkeen kuitenkin normaalisti. Keinu meni hyvin, se osasi itse hiljentää, palkka kupista. Pari kertaa ohjasin toiselta puolelta ja pari kertaa otettiin aita + keinu.
Putkea otettiin samoin kuin aiemmin. Se jää hyvin odottamaan toiseen päähän, tuli joka kerta putkesta. Lelu motivoi sitä siinä selkeesti hyvin, se ei kertaakaan ollut onneksi edes lähellä kilahtamista (joka kerta ei tosin saa sitä edes suuhunsa ja vain pari toistoa kerrallaan).

Tänään oltiin taas agihallilla, tällä kertaa toko-treeneissä. Netan kanssa otin luoksetulon pysäytystä ja kakeja. Luoksetulon pysäytystä ruvetaan harjoittelemaan taas pallon kanssa. Opetan varmaan myös Netan kiertämään jonkun jutun, etten sotke luoksetulon vauhtia.
Kakeissa pitää varmaan taas alkaa muistelemaan liikeratoja, Netta teki jotkut ihme syöksähdykset maahan mennessä :O Saatiin vinkkiä, etten välttämättä jätä takapalkkaa vaan mennään lopuksi vain palkalle taakse.
Tänään Netta oli ihan sekaisin narupallosta, himoitsi sitä ja hyppi päälle. Hyvä vaan, että lelupalkka kiinnostaa paljon!

Ei kommentteja: