keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

oivoi pena

Maanantai ei sitten ollutkaan lepopäivä, vaan lähin käymään aksahallilla. Netan ja Oton kanssa ekalla kierroksella aksaa ja tokalla tokoa. Netta oli aika laama tokoilija, mutta Otto oli oikeen asenteella mukana. Tehtiin sen kanssa lähinnä takapalkkajuttuja.
Giten kanssa ensin rataa, mittasuhteet oli vähän erilaiset kuin kuvassa.

Pitäs vahvistaa haltuunottoja, Git olis välttämättä halunnu kolmoselle mennessä hakea 11 matkalla.. Sylkkäri toimi parhaiten siihen kohtaan.
Kepit meni kohtuu hyvin, kovassa vauhdissa ei meinaa taipua ekaan väliin (hakee siis oikein välin ja jättää sitten yhden välin välistä). Pussia haki hyvin, kun se oli oikeasti kauempana puomin päässä. Takaakierroille lähti myös ihan hyvin.

Eilen oltiin vierailemassa tiistairyhmän hakutreeneissä. Netalle oli tarkotus tehä rullaa perässäjuoksuina, mutta niin ettei Netta näe ihan tarkkaan mihin maalimies menee. Maalimies meni aika kauas ja Netta päättikin lähteä juoksemaan jälkiä alueen ympäri. Joo, oli tosi kiva. Se tuli sieltä sitten takas rulla lauenneena.
Rulla takas U:ksi ja uudestaan. Nyt tassu meni rullan väliin ja maalimies joutui ottamaan tassun pois sieltä välistä. Rulla tassun alla komplikaatioiden jälkeen Netta ei oo palauttanu rullaa normaalisti (tiputtaa), eikä palauttanu nytkään. Kutsuin sen luo ja lähetin uudestaan. Netta luuli, että se on näytöllä ja meni vaan makaamaan maalimiehen viereen, vaikkei rasia ollu esillä, liina perässä enkä mä perässä. Maalimies yritti laittaa rullaa suuhun, mutta ei ku Netta oli vaan mielestään näytöllä. Joo, ei myöskään näin.
Uudestaan toisen maalimiehen kanssa. Rulla laukesi matkalla maalimiehelle, mutta Netta sai sen suuhun kuitenkin. Näytöllä neiti ei voinu mennä maahan, kun oli risukasan päällä, hyväksyin kuitenkin.
Sitten vielä yksi. Mä olin liikkunu normaalia enemmän tietä eteenpäin Netan ollessa hakemassa ja se palasi lähetyskohtaan, vaikka kutsuin ja se näki mut. Näytölle lähti vähän haluttomasti. Ei tainnu treeni mennä ihan putkeen?
Pakko kai se on vaan palata siihen I-rullan... Toi rulla on niin kireellä ku mahdollista, Netta saa sen just suuhun ja pois.

Gitelle ensin haukutusta, mulle se ei meinannu malttaa haukkua, vieraalle haukku hyvin. Sille oli kaksi maalimiestä alueen takalaidoilla. Aluksi se meinas lähteä paahtamaan, äiti kutsui pari kertaa takaisin ja sitten se haki näköetäisyydellä. Maalimiehet löyty hyvin, palkkasi yksitellen syöttämällä ja toisella Git ehti haukahtaakin syöttelyn välissä. Viiminen maalimies leikitti patukalla ja Seppo roikku patukassa matkan takasin.

Tänään käytin koirat uimassa. Seppo on kaikista innokkaimmin vedessä läträämässä, hullu silakka. Se myös ui hakemaan, jos sille heittää jotain. Uimatyyli on vaan ei-niin-hyvä edelleen :D

Ei kommentteja: