torstai 13. marraskuuta 2008

Toissäpäiväiset agilityt

Netan kanssa treenailtiin twistiä, persjättöä & takanaleikkausta ja nopeampaa putkeen menoa. Rata oli samankaltainen kuin viime sunnuntain ohjatuissa treeneissä. Persjättöä ja takanaleikkausta kokeilin kahden aidan välissä, kumpi siis toimii paremmin. Tällä kertaa persjätttö tuntui varmemmalta, mutta onnistui takanaleikkauskin. Valssi kuitenkin oli siinä kohtaa "turvallisin", jos vain ehdin edelle.
Putken haku meni kohtalaisesti, Netta ei tajunnut aina heti mitä tarkoitin. Samaa ongelmaa oli viime talvena/keväänä, muistaakseni korjailin naksuttimella. Ehkä kokeilen sitä, jos tää ei ole vain väliaikaista. Netta kuitenkin juoksee putkia vapaaehtoisesti lelu suussa palkkaamisen jälkeen, niin ehkei se johdu siitä putken pamahtamisesta..
Rataan kuului jälleen keinu. En enää jarruttanut sitä, mutta kävelin vierellä etten hoputa sitä. Se meni hienosti, vaikkakin neiti meinasi unohtaa kontaktialustan olemassaolon lopussa ja tarjosi istumista :D
Maxi korkuinen muuri oli Netan mielestä ihan liian korkea, ilman palikoita kuitenkin hyppäsi. Eli pitää sitä treenailla. Viime treeneissä Netta tosin törmäsi muuriin, kun ei juostessaan katsonut eteen päin, mutta tuskin se siitä johtuu :DD

Oton kanssa otettiin aita & putki "rataa". Lopussa toinen oli namikupin kanssa (Otto tiesi sen) ja se sujui tosi hyvin.
Myös Otto sai harjoitella keinua. Ensin totutettiin sitä liikkeeseen nostamalla & laskemalla keinua Oton seisoessa siinä, Otto ei välittänyt siitä yhtään. Sen jälkeen Otto meni keinun kokonaan, tietenkin niin jarruttaen keinua. Lopussa oli namialusta. Keinu oli Otosta tosi kiva este, se ei jännittänyt sitä yhtään, ilmeisesti sen mataluuden takia. Hienoa!
Puomi ei ollut taaskaan kasassa, mutta ylös- ja alasmeno luiskat oli nostettu maxi-pöydän päälle muodostamaan matalaa puomia. Laitettiin siihen namusuora ja Otto meni sitä tosi reippaana (:
Jossain välissä Otolla taas ei meinannut pää kestää, kun se tiesi olevansa vapaa ja hallista löytyvän kaikkea hauskaa :D Tämä tapahtui - onneksi - vain tauolla, kun mietittiin jotain ja Otto ei ollut käskyn alla. Täytyy varmaan pitää se paremmin kontaktissa koko ajan..

Ei kommentteja: